Camin de batrani Bucuresti. Geriatrie. Camin privat

RSS Camin de batrani Bucuresti. Geriatrie. Camin privat
Conditii exceptionale la preturi normale. Situat in apropierea Bucurestiului, intr-o zona curata, asistenta medicala, menajera, 3 mese pe zi si 2 gustari.Centrul "Mosia Bunicilor" se adreseaza tuturor varstnicilor, indiferent de problemele de sanatate pe care le au, si dispune de 3 complexe separate pentru persoane cu probleme diferite.
Centru rezidential pentru varstnici este situat in localitatea Nuci, Comuna Vasilati la 17 km. de la centura Bucurestiului
Bunicii pot trai la noi o viata decenta, de care poate in tinerete nu au beneficiat si vor beneficia de ingrijire cu mult respect.
Avem si o sectie aparte (complex separat) pentru persoane cu nevoi speciale (Alzheimer, Parkinson si alte boli ale batranetii).
Aceasta are caracteristicile unui sanatoriu, camere comune, ingrijire personala …. tot ce se poate pentru a oferi o viata decenta persoanelor dependente.
Cei interesati de un loc in acest centru sunt invitati sa vina sa il vada, apoi se stabilesc locuinta si tariful.
Este necesara o scrisoare de la medic precum ca viitorul rezident nu sufera de boli contgioase si o schema de tratament ( daca este cazul).

Vizitati site-ul Camin de batrani Bucuresti. Geriatrie. Camin privat, ce apartine categoriei Sanatate

seniorvila.ro
0
0.0/5 pentru 0 voturi
0
12-06-2016
 
Script Arfooo © 2007 - 2015    Generated in 0.040 Queries: 6    Contact    Newsletter