Perso.ro - Atelier cu personalitate

RSS Perso.ro - Atelier cu personalitate
Atelierul Perso.ro ofera servicii de personalizari si produce articole si produse pentru productia publicitara si promovare.
Echipa noastra va pune la dispozitie servicii precum: gravura si decupare laser, gravura si decupaj mecanic (pentru metale, etc), personalizare pe sepci, tricouri, materiale pentru conferinte, machetare grafica si servicii de realizare sigle, printuri.
Confectionam produse de semnalistica sau signalistica hoteliera, perfecte pentru institutii si unitati de cazare, hotel, pensiune, vila, motel, hostel etc., restaurante si cafenele, baruri: panouri firma, panouri cu numele, placute indicatoare si avertizare, placute usi, placute toalete, semne de atentionare si informare, tarifare, placute program si preturi, brelocuri gravate pentru camere sau vestiare, inscriptionam prin diferite metode materiale rezistente cu sigla, numele sau imaginea, logo ul firmei dvs.
In atelierul propriu producem ecusoane de toate tipurile: ecusoane ieftine, ecusoane urgenta, ecusoane cu fereastra, ecusoane gravate, ecusoane cu rasina, ecusoane Business Class, ecusoane printate sau ecusoane ambutisate, ecusoane din PVC, plexiglas, metalex etc.
Va stam la dispozitie si cu produse si sisteme de afisare : Panouri plexiglas, placi gravate cu numele, recomandate pentru scoli, spitale, cabinete de avocatura si cabinete medicale, pentru institutii si firme, corporatii, etc. Produsele pot fi si volumetrice (din polistiren, reclame luminoase, sisteme de afisaj pe fir, roll-up, afise mari etc.)
Pentru gama de produse promotionale si materiale promovare va putem propune insigne ambutisate, insigne cu pin, insigne de rever, insigne ca butoni de camasa, magneti de frigider, brelocuri, bloc notes uri, caiete personalizate etc.
Pentru Competitii, sesiuni, traininguri va oferim trofee speciale, medalii si plachete Premium, personalizate in totalitate, Cupe deosebite si cupe personalizate.
Artistii handmade pot beneficia de decupaje si forme din balsa, plastic, metal, polistiren, martisoare personalizate, etc.
Tot pentru productie publicitara si modalitati de promovare va putem propune accesorii metalice ca distantieri sau distantiere, sisteme de afisaj ori afisare pe fir, capace si buloane metalice pentru panouri si placi.
Serviciile de printare digitala color si printare speciala cu folii metalizate sau metalice pe carton, hartie, carti de vizita, diplome Business si diplome de lux, invitatii si coperti etc.
Puteti gasi la noi si etichete volumetrice cu rasina, produse personalizabile si obiecte personalizate din materiale speciale (ceramica, sticla, piatra, pluta etc). Perso.ro va ofera si o gama diversa de stampile personalizate, produse in atelierul propriu: stampile de buzunar, rotunde si dreptunghiulare, stampile ovale sau stampile copii.

Vizitati site-ul Perso.ro - Atelier cu personalitate, ce apartine categoriei Afaceri

www.perso.ro
3
0.0/5 pentru 0 voturi
0
13-04-2015

Informatii site: Perso.ro - Atelier cu personalitate

sector 4, strada Daracului 9C
Bucuresti
Romania
0728728782
 
Script Arfooo © 2007 - 2015    Generated in 0.079 Queries: 8    Contact    Newsletter